Behandelingen


Madam Care

 

Tijd kenmerkt zich vaak op onze huid door middel van fijne lijntjes, rimpels en volume verlies. Bij Madam Care bieden wij enkel geavanceerde behandelingen aan om het gezicht en uw hals een frisse uitstraling te geven. Elke aangeboden behandeling of product is aangepast op natuurlijke resultaten waarop u kunt vertrouwen en waar wij volledig achterstaan.

RIMPELS EN LIJN

 

Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen. Hoe goed onze genen ook zijn. Dit kan invloed hebben op hoe we ons voelen. Door veranderingen in ons gezicht kunnen rimpels en plooien ontstaan. We onderscheiden twee soorten rimpels:

 

Statische rimpels en plooien: deze rimpels ontstaan door volumeverlies en vermindering in de kwaliteit van onze huid. Ze zijn vaak mild en oppervlakkig. Bevinden zich aan het begin van ons verouderingsproces en worden dieper naarmate de tijd verstrijkt. Statische rimpels zijn continu in je huid (ook zonder beweging) aanwezig.

 

Dynamische rimpels of mimiekrimpels: deze rimpels ontstaan wanneer er spieractiviteit is en zijn vaak niet ondervonden aan enkel het verouderingsproces, maar kunnen ook van genetisch aanleg zijn.


Ga naar de behandeling

VOLUME EN LIFTING

 

Een behandeling met fillers op basis van hyaluronzuur of een collageenstimulator is een geweldige cosmetische behandeling tegen veroudering en voor verbetering van onze huid. Fillers kunnen niet alleen worden gebruikt om de volume in ons gezicht te herstellen, maar ook om de schoonheid van het gezicht te accentueren.

 

Een behandeling met fillers kan de contouren van ons gezicht terugbrengen naar ons vroegere jeugdige uiterlijk. Fillers verzachten rimpels, lijnen en plooien en kunnen waar nodig weer de volume herstellen.

 

Een fillerbehandeling hoeft niet enkel een anti-verouderingsbehandeling te zijn. Een filler kan tevens nauwkeuring worden geplaatst in dat deel van ons gezicht dat juist meer volume, modellering of verbetering nodig heeft.


Ga naar de behandeling

Huidverbetering

 

Het ontstaan van rimpels in ons gezicht kan door vele factoren komen. Het kunnen factoren zijn waar iedereen mee te maken krijgt en waar we zelf weinig invloed op hebben. Denk hierbij aan de wonderen van tijd en ons natuurlijke verouderingsproces. Daarnaast zijn er soms ook andere factoren van toepassing die het ontstaan van rimpels kunnen beïnvloeden, hierbij valt te denken aan: UV-stralen, roken, stress, slechte eet- en drinkgewoonten of een slechte algemene huidverzorging.

 

Met botulinetoxine type A (vaak aangeduid met Botox of Bocouture) kunnen rimpels op een simpele, snelle en effectieve manier worden aangepakt. Botuline toxine type A is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de gelaatsspieren om ze te ontspannen of om het ontwikkelen van rimpels of lijntjes te beperken. Botuline toxine type A werkt door de zenuwimpulsen in alle geïnjecteerde spieren te blokkeren. Dit voorkomt dat de spieren samentrekken, wat leidt tot een tijdelijke en omkeerbare rust in het gezicht.


Ga naar de behandeling