Skin cellbooster


Boek deze behandeling

Huidverzorging moet goed zijn voor je huid.

Met de juiste combinatie van behandelingen, huidverzorging en voeding kun je veel ondersteuning bieden aan je huid en zorg je voor het creëren en onderhouden van een stralende huid met een egale teint.

Als aanvulling op jouw huidverzorging en voeding hebben wij de skin cellbooster.

De skin cellbooster is geproduceerd met de beste kwaliteit hyaluronzuur, aminozuren en vitamines. Alle elementen zijn nauwkeurig geselecteerd om te passen bij de aangeboren fysiologie van de huid. De skin cellbooster bestaat uit 100% pure actieve complexen die je huid nodig heeft, zonder concessies te doen aan de veiligheid.

De skin cellbooster is een ultieme hydratatie en power boost voor je huid van binnen uit.

Hoe werkt de CELL BOOSTER?

De cell booster is samengesteld uit vier unieke complexen en gemaakt van de beste kwaliteit hyaluronzuur, aminozuren en vitamines.

De formule van de skin cellbooster is ontworpen voor voeding, hydratatie, diepte hydratatie die hyperpigmentatie vermindert – de wel bekende vlekjes- en de oxidatieve stress bestrijdt. Het herstelt de structurele integriteit van de huid, neutraliseert vrije radicalen, vermindert de effecten van keratose, normaliseert de talgafscheiding, zorgt voor een ontstekingsremmende werking, heeft een anti-agings effect ( “de lift”) en verbetert de huidskleur.

Voor optimaal, merkbaar en langdurig resultaat dient de cell booster 3 keer om de 2 tot 3 weken herhaald te worden. Daarna is het advies 1 keer in de 2 tot 3 maanden.

 

Let wel op: de skin cellbooster is geen filler of botulinetoxine. De skin cellbooster is een aanvulling op je huidverzorgingsroutine.

DARE TO CARE

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Tarieven

  • Skin booster Glow
    €100
  • Skin booster Lift
    €100

INJECTABLE CARE

Boek een afspraak