Radiesse is een injecteerbare filler die een collageenstimulator bevat. Het dient voor een liftende en verstevigende effect op de huid. Radiesse geeft de strakheid en elasticiteit terug aan je huid. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk, maar volledig afgebroken door je lichaam.

 

Benieuwd of een behandeling met een Radiesse filler bij uw verwachtingen en wensen past? Boek vrijblijvend een consult in met onze injectable specialist en zij kunnen u tijdens een consult volledig informeren over de mogelijkheden.

Hoe werkt een Radiesse behandeling?

Tijdens de behandeling injecteert de arts Radiesse voorzichtig in uw huid. Dit gebeurt met een zeer dunne naald en in kleine hoeveelheden. Radiesse stimuleert direct de aanmaak van eigen collegeen in de huid. Nieuw collageen wordt in de loop van de weken en maanden na de behandeling aangemaakt. Hierdoor merkt u dat de slappe huid strakker en elastischer wordt. Na verloop van tijd breekt uw lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuwe natuurlijke aangemaakte collageen blijft achter. Door een Radiesse behandeling verstevigen we u huid uiteindelijk op een natuurlijke wijze door de natuurlijke processen te stimuleren.

De triple effecten van Radiesse

1. Na een injectie biedt Radiesse een direct en liftend effect. Het kan uw rimpels verzachten, de slappe huid verstevigen, de volume in uw wangen herstellen en uw gezichtscontouren verbeteren

 

2. In de loop van de weken na de behandeling stimuleert de Radiesse behandeling uw huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachtere en natuurlijke uitstraling.

 

3. Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of soms langer effect kan geven. Wel dient rekening gehouden te worden met het feit dat de individuele resultaten afhankelijk zijn van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone.

DARE TO CARE

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na een behandeling

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Radiesse
  €350
 • Profhilo
  €250
 • Revive skin booster
  €250
 • Botox behandeling 2 regio's
  €170
 • Fillers vanaf 1 milliliter
  €250

INJECTABLE CARE

Boek een afspraak