Revive skin booster


Boek deze behandeling

We proberen allen goed voor onszelf te zorgen, maar het drukke leven of het leven laat vaak sporen in ons gezicht achter. Soms zien we roodheid in ons gezicht, onze huid toont vermoeid of soms droog. Vanaf onze 25ste levensjaar raken de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Wilt u uw huidstructuur verbeteren en uw huid een boost geven? Dan is de skinbooster Belotero Revive de oplossing. Door een behandeling met Belotero Revive neemt de roodheid in uw gezicht af, uw huidstructuur krijgt een boost, fijne lijntjes worden minder zichtbaar en uw huid verstevigt door betere hydratatie.

 

Belotero Revive is een injectable geschikt voor hydratatie en verbetering van uw huidstructuur. Het is ideaal toepasbaar op de wangen.

Hoe werkt Belotero Revive?

In tegenstelling tot een crème wordt Belotero Revive toegepast doormiddel van injecties. Tijdens de behandeling injecteert de arts Belotero Revive voorzichtig in uw huid. Dit gebeurt met een zeer dunne naald en in kleine hoeveelheden. De gel zorgt voor directe hydratatie van de huid door de basis van hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol in deze filler. Met het injecteren van de lichaamseigen stof hyaluronzuur die water aantrekt, verbetert de natuurlijke hydratatie van uw huid direct. De gel wordt optimaal opgenomen in de huid. Een goede hydratatie van de huid draagt bij aan een goede huidstructuur en een frisse uitstraling.

 

Belotero Revive is inzetbaar voor veelvoudige behandelingen en draagt bij aan een jonge uitstraling van binnenuit en een fantastische glow van buiten uit. Voor ene optimaal resultaat wordt Belotero Revive geadviseerd om drie keer in tussenpozen van vier weken uit te voeren.

DARE TO CARE

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Tarieven

 • Revive skin booster
  €250
 • Profhilo
  €250
 • Radiesse
  €350
 • Botox behandeling 2 regio's
  €170
 • Fillers vanaf 1 milliliter
  €250

INJECTABLE CARE

Boek een afspraak