Anti-transpiratie


Boek deze behandeling

We kennen het allemaal en hebben er allemaal wel een keer last van gehad: zweten. Zweetklieren zijn bijna over het hele lichaam te vinden, dus echt overal, behalve bij onze lippen en oogappels. De meeste zweetklieren bevinden zich in onze voetzolen, handpalmen en onze oksels.

 

Normaal gesproken beginnen we te zweten als onze lichaamskerntemperatuur stijgt. Dan brengt het lichaam een natuurlijke koelingsfunctie op gang. Hetzelfde geldt voor sporters: bij hen begint het zweten eerder en intensiever. Het lichaam begint dan al uit voorzorg te koelen, omdat bij een verhoogde lichaamstemperatuur het prestatievermogen van de spieren en organen afneemt.

Sommige mensen hebben ook zonder reden aanleg om overmatig te zweten.

 

Overmatig zweten kan erg hinderlijk zijn en zorgt vaak voor onzekerheid in het dagelijkse functioneren. Botulinetoxine (Botox) kan een oplossing bieden. Bij de behandeling van overmatig zweten met botulinetoxine (Botox) wordt botulinetoxine (Botox) in de zweetklieren geïnjecteerd. Hierdoor worden de zenuwen die de zweetklieren aansturen geblokkeerd, waardoor die specifieke klieren geen zweet meer kunnen produceren.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na de behandeling

De anti-transpiratie behandeling met botulinetoxine (Botox) is een bijzonder effectieve behandeling. Net als alle andere behandelingen met botulinetoxine (Botox) is ook deze behandeling niet blijvend. Na enkele maanden (gemiddeld 4 tot 6 maanden) komt de zweetproductie weer op gang. Bij gewenst resultaat wordt een herhaal behandeling geadviseerd.

 

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, extreme hitte, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals: douchen (eerste 24-uur), deodorant (eerste 24-uur) en druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Anti-transpiratie
  €400
 • Handen
  €350
 • Tandenknarsen
  €235
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235

Botox care

Boek een afspraak