Bunny lines


Boek deze behandeling

Bunny lines zijn de horizontale lijntjes op onze neus die verschijnen wanneer we lachen of wanneer we onze neus optrekken. Soms zijn deze lijntjes door een stekte mimiek er al vanaf jonge leeftijd door overactieve spiertjes in de neus. Na verloop van tijd kunnen neuslijntjes zichtbaar blijven, ook als het gezicht ontspannen is. Onze huid verliest deels haar kracht om de lijntjes in rust te laten vervagen. Als deze lijntjes u storen dan is een behandeling van de Bunny lines met botulinetoxine mogelijk.

Door de spier die de neus samentrekt te laten ontspannen door botulinetoxine (Botox) zullen de lijntjes verzachten of zelfs verdwijnen. Uw huid wordt daardoor in de regio rondom uw neus zichtbaar gladder met behoud van uw natuurlijke expressie en uitstraling.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Boek vrijblijvend een afspraak

Na de behandeling

Afhankelijk van de sterkte van uw spieren begint u na ongeveer 3 a 4 dagen de eerste effecten van de behandeling te merken. Na 2 weken is het effect optimaal en merkt u dat uw Bunny lines vervaagd of zelfs niet meer aanwezig zijn. Het effect blijft gemiddeld 3 maanden aanhouden. Wanneer u merkt dat de spier weer kracht begint te winnen en het samentrekken van lijntjes steeds makkelijker gaat, adviseren wij u een onderhoudsbehandeling. Het effect van de behandeling zal daardoor langer aanhouden.

 

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Bunny lines
  €95
 • Gummy smile - tandvlees lach
  €95
 • Kraaienpootjes
  €95
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235

Botox care

Boek een afspraak