V-line facial slimming


Boek deze behandeling

Botulinetoxine type A heeft een lange lijst van cosmetische voordelen. Naast het verzachten van rimpels, kan botulinetoxine (Botox) in bepaalde gevallen worden gebruikt om het gezicht af te slanken en te contouren.

 

Als u het gevoel heeft dat uw gezicht aan de onderkant breder of vierkanter is dan u zou willen, heeft u mogelijk prominente kauwspieren. Om deze spieren te ontspannen en het gezicht er slanker uit te laten zien, kan in bepaalde gevallen een botulinetoxine (Botox) behandeling de oplossing zijn. Deze techniek staat bekend als de V-line facial slimming.

 

We gebruiken spieren in ons gezicht voor verschillende doeleinde waarbij vooral de kauwspier (masseter) wordt gebruikt om op voedsel te kauwen. De kauwspier bevindt zich aan de zijkant van uw gezicht en verbindt onze jukbeen met onze onderkaak. De masseters zijn de belangrijkste spieren die worden gebruikt bij het klemmen van de kaak. Als u vaak met uw tanden knarst of uw kaken op elkaar klemt, heeft u mogelijk over ontwikkelde kauwspieren.

Bij mannen kan dit vaak gewenst zijn, maar vrouwen ervaren dit bij zichzelf soms als minder vrouwelijk. Als het accent op een brede kaaklijn ligt, kan het zijn dat daardoor de jukbeenderen minder tot hun recht komen. Zodra de jukbeenderen en de kaaklijn in verhouding zijn geeft dat een zachte uitstraling en de V-vorm van het gezicht. Het versmallen van de kaaklijn en een zichtbare V-lijn in het gezicht creëren kan vaak door middel van een botulinetoxine (Botox) behandeling worden bereikt. De botulinetoxine (Botox) kan de kauwspieren namelijk gedeeltelijk ontspannen. Zo neemt de omvang van de kauwspier af, waardoor uw kaaklijn versmalt. Hierdoor wordt de V-lijn van het gezicht zichtbaarder en wordt er weer meer accent gelegd op uw jukbeenderen.

 

Versmalling van de kaaklijn met botulinetoxine (Botox) verloopt via een geleidelijk proces. Het resultaat is vaak pas na een paar weken en soms zelf na een paar behandelingen zichtbaar. Tevens dient de behandeling elke 3 tot 6 maanden herhaald te worden om de kaaklijn smal te houden.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na de behandeling

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • V-line facial slimming
  €235
 • Putjes in de kin
  €95
 • Tanden knarsen
  €235
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235

Botox care

Boek een afspraak