De fronsrimpel bevindt zich tussen onze wenkbrauwen en kan een diepe rimpel zijn die ontstaat bij het aanspannen van de spieren. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij geconcentreerde werkzaamheden, zonder zonnebril richting een felle zon kijken of als u van nature vaak fronst. Door het aanspannen van de (frons) spieren trekt uw huid zich samen, waardoor er vaak een verticale vouw tussen de wenkbrauwen ontstaat.

Fronsrimpels zijn goed, simpel en effectief te behandelen met botulinetoxine type A of beter bekend onder de noemer Botox. De werkzame stof dat wordt geïnjecteerd legt de spieractiviteit die de rimpel veroorzaakt tijdelijk stil. Uw fronsrimpel wordt daardoor niet meer op de proef gesteld en kan zo herstellen.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Meer weten?

Na de behandeling

Afhankelijk van de sterkte van uw spieren begint u na ongeveer 3 a 4 dagen de eerste effecten van de behandeling te merken. Na 2 weken is het effect optimaal en merkt u dat uw fronsrimpel vervaagd of zelfs niet meer aanwezig is. Het effect blijft gemiddeld 3 maanden aanhouden. Wanneer u merkt dat de spier weer actief wordt en het fronsen steeds makkelijker gaat, adviseren wij u een onderhoudsbehandeling. Het effect van de behandeling zal daardoor langer aanhouden. En voorkomt u dat de rimpels dieper worden.

 

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Frons
  €95
 • Voorhoofd
  €95
 • Migraine
  €95
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235