Gummy smile - tandvlees lach


Boek deze behandeling

Gummy smile, ook wel tandvlees lach genoemd is vaak aangeboren. Bij de zogenaamde gummy smile is er bij het lachen meer tandvlees zichtbaar tussen de bovenlip en de tanden. De gummy smile kan verschillende oorzaken hebben. Vaak komt het doordat de spiertjes die uw bovenlip omhoogtrekken als u lacht overactief zijn. Geen probleem, maar voor sommigen van ons kan het wel erg vervelend zijn.

De Gummy smile (tandvlees lach) is eenvoudig met botulinetoxine te verhelpen. Door de botulinetoxine (Botox) wordt de overactiviteit van de hefspieren van uw bovenlip verminderd. Het zichtbaar worden van uw tandvlees bij het lachen zal hierdoor afnemen. Hoeveel afname er is, is heel erg afhankelijk van de natuurlijke expressie. We streven er namelijk wel naar om de gummy smile te verminderen met behoud van uw natuurlijke expressie en uitstraling.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na de behandeling

Indien de Gummy smile deels ook veroorzaakt wordt door een smalle bovenlip kan aanvullend gebruik worden gemaakt van een lipfiller. Hierdoor kan de lip iets meer volume worden gegeven om de gummy smile te verminderen en meer in proportie te brengen met uw natuurlijke expressie

 

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Gummy smile - tandvlees lach
  €95
 • Bunny lines
  €95
 • Putjes in de kin
  €95
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235

Botox care

Boek een afspraak