We besteden regelmatig de meeste aandacht aan de verzorging van ons gezicht. Naast onze hals en decolleté vergeten we vaak onze handen (extra) te verzorgen en dat terwijl onze handen heel vaak te verduren krijgen.

Onze handen worden regelmatig, soms wel dagelijks, blootgesteld aan externe invloeden. Dagelijks komen onze handen in contact met chemische schoonmaakmiddelen, weersomstandigheden, water etc. Het is dus niet heel vreemd dat onze handen snel verouderen. Door de directe blootstelling raakt de huid op onze handen beschadigd en verliest de huid haar stevigheid en soepelheid als verlies van het onderhuids vet door ons verouderingsmechanisme. Daarnaast slinkt het bindweefsel en wordt de huid op onze handen dunner en droger. Pezen, aderen en botten kunnen zichtbaarder raken en door de blootstelling aan de zon kunnen tevens rimpels, pigment- en ouderdomsvlekjes ontstaan.

De behandeling

Er zijn verschillende behandelingen waarmee we onze handen jong en verzorgd kunnen houden. Van fillers tot laserbehandelingen. Met behulp van fillers wordt het volume onder uw handhuid weer hersteld en krijgen uw handen een jongere en zachtere uitstraling met minder opvallende lijnen, schaduwen en rimpels. Pigmentvlekken lenen zich voor laserbehandelingen.

 

Een behandeling aan uw handen kunnen doormiddel van hyaluronzuur of Radiesse worden uitgevoerd. Beide producten zorgen voor opvullen, extra stevigheid en/of extra hydratatie.

 

Een behandeling duurt gemiddeld 30 minuten.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na de behandeling

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Let hierbij er wel op dat u de eerste 24 uur niet met chemische (schoonmaak)middelen in aanraking komt. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt tevens intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Handen
  €350
 • Anti-transpiratie
  €400
 • Tandenknarsen
  €235
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235

Botox care

Boek een afspraak