Kraaienpootjes


Boek deze behandeling

Kraaienpootjes of soms ook wel lachrimpels genoemd ontstaan door lachen en knijpen met uw ogen. Na onze 25ste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen en elastine in onze huid af. Hierdoor wordt onze huid minder soepel en minder elastisch. Lijntjes trekken steeds minder snel weg en blijven zelfs steeds makkelijker in de huid staan. Dit kan voor een vermoeide blik zorgen.

 

Kraaienpootjes zijn goed, simpel en effectief te behandelen met botulinetoxine type A of beter bekend onder de noemer Botox. De werkzame stof dat wordt geïnjecteerd legt de spiertjes die voor de beweging zorgen die de rimpel veroorzaakt tijdelijk stil.

Afhankelijk van de sterkte van uw spieren begint u na ongeveer 3 a 4 dagen de eerste effecten van de behandeling te merken. Na 2 weken is het effect optimaal en merkt u dat uw kraaienpootjes vervaagd of zelfs niet meer aanwezig zijn. Het effect blijft gemiddeld 3 maanden aanhouden. Wanneer u merkt dat de spier activiteit weer terugkomt en het samentrekken van de lijntjes steeds makkelijker gaat, adviseren wij u een onderhoudsbehandeling. Het effect van de behandeling zal daardoor langer aanhouden. Het voorkomt hierbij tevens dat de rimpels dieper worden.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na de behandeling

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Tevens kunt u in enkele gevallen vocht onder uw ogen aanhouden. Dit verdwijnt in de meeste gevallen na twee weken. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Kraaienpootjes
  €95
 • Voorhoofd
  €95
 • Frons
  €95
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235