Tandenknarsen


Boek deze behandeling

Tandenknarsen is het krachtig over elkaar schuiven van tanden en kiezen. Kaakklemmen is het krachtig op elkaar klemmen van tanden en kiezen. De tandheelkundige term voor tandenknarsen en kaakklemmen is bruxisme. Tandenknarsen gebeurt vaak ’s nachts tijdens het slapen, terwijl het kaakklemmen zowel ’s nachts als overdag kan gebeuren. Tandenknarsen en kaakklemmen komt vaak voor. We doen het regelmatig, zonder dan we het door hebben.

Meestal is het tandenknarsen of kaakklemmen onschuldig, maar soms kan het indien het in hoge frequentie wordt gedaan problemen opleveren, zoals gebitsslijtage, breuk van vullingen, kaakklachten en vergroting van de kauwspieren.

 

Een botulinetoxine behandeling tegen tandenknarsen kan enorm helpen, omdat botulinetoxine de spierspanning in de kauwspieren verlaagd. Hierdoor ontspant uw de kaakspier en vermindert het tandenknarsen. Afhankelijk van de ernst van de klachten houdt een behandeling met botulinetoxine doorgaans drie tot zes maanden aan.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na de behandeling

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Tandenknarsen
  €235
 • Putjes in de kin
  €95
 • V-line facial slimming
  €235
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235

Botox care

Boek een afspraak