Rimpels op onze voorhoofd ontstaan door het optrekken van onze wenkbrauwen. Door het aanspannen van onze voorhoofdspier vouwt onze huid op onze voorhoofd zich samen met rimpels als gevolg (horizontale rimpels). Als we jong zijn verdwijnen deze rimpels weer zodra ons voorhoofd weer is ontspannen. Naar mate we ouder worden en tijd verstrekt is onze huid minder soepel en minder elastisch. Hierdoor kunnen de lijnen, die normaliter wegtrokken, makkelijker in onze huid blijven zitten.

 

Met botulinetoxine (vaak aangeduid als Botox of Bocouture) kunnen uw rimpels op uw voorhoofd op een simpele, snelle en effectieve manier worden aangepakt. De werkzame stof die wordt geïnjecteerd legt de spiertjes die voor de beweging zorgen die de rimpel veroorzaakt tijdelijk stil. De rimpel op uw voorhoofd wordt daardoor niet meer regelmatig op de proef gesteld en kan zo herstellen.

 

.

De behandeling

Afhankelijk van de sterkte van uw spieren begint u na ongeveer 3 a 4 dagen de eerste effecten van de behandeling te merken. Na 2 weken is het effect optimaal en merkt u dat de rimpels op uw voorhoofd vervaagd of zelfs niet meer aanwezig zijn. Het effect blijft gemiddeld 3 maanden aanhouden. Wanneer u merkt dat de spier weer actief worden en het optrekken van uw wenkbrauwen steeds makkelijker gaat, adviseren wij u een onderhoudsbehandeling. Het effect van de behandeling zal bij een herhaalbehandeling daardoor langer aanhouden. En voorkomt u dat de rimpels dieper worden.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na de behandeling

De eerste twee weken kunnen de wenkbrauwen wat zwaarder aanvoelen en kunt u een band gevoel ervaren. Dit gevoel verdwijnt vanzelf na ongeveer 2 tot 3 weken.

 

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Voorhoofd
  €95
 • Frons
  €95
 • Migraine
  €95
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235