Wenkbrauwlift


Boek behandeling

Sommige mensen worden met lage wenkbrauwen geboren, bij een ander wint op een gegeven moment de zwaartekracht en weer een ander wenst de wenkbrauwen liever iets hoger te hebben staan door schoonheidsidealen. Uw wenkbrauwen liften kan om allerlei redenen.

 

Soms kan het voorkomen dat de spierinspanning niet de oorzaak is van een lager hangende wenkbrauw. In zo’n geval kan het gebruik van een filler geschikter is. Mocht dit het geval zijn, dan bespreekt uw arts dit altijd tijdens uw gezichtsanalyse voorafgaand met u.

De behandeling

Vaak associëren wij lage of hangende wenkbrauwen aan vermoeidheid, een verdrietige of norse blik. Botulinetoxine is een zeer efficiënte middel om uw wenkbrauwen subtiel te liften (doorgaans maximaal 2 a 3 mm). De behandeling van de wenkbrauwen met botulinetoxine is zeer effectief en kan wonderen doen voor uw uitstraling en die mooie open vriendelijke blik die u mist.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Na de behandeling

Na de behandeling kan de injectieplek kort rood zijn en kan er soms een klein blauw plekje op de plek van de injectie ontstaan. Na de behandeling kunnen alle dagelijkse werkzaamheden worden hervat. Tijdens de eerste 24 uur na uw behandeling wordt intensieve inspanning, een bezoek aan de sauna of zonnebank afgeraden, evenals druk uitoefenen op de behandelde plek.

Tarieven

 • Wenkbrauwlift
  €95
 • Voorhoofd
  €95
 • Frons
  €95
 • Combinatie behandeling 2 regio's
  €170
 • Combinatie behandeling 3 regio's
  €235

Botox care

Boek een afspraak