Volume en lifting


Boek deze behandeling

Een behandeling met fillers op basis van hyaluronzuur of een collageenstimulator is een geweldige cosmetische behandeling tegen veroudering en voor verbetering van onze huid. Fillers kunnen niet alleen worden gebruikt om de volume in ons gezicht te herstellen, maar ook om de schoonheid van het gezicht te accentueren.

 

Een behandeling met fillers kan de contouren van ons gezicht terugbrengen naar ons vroegere jeugdige uiterlijk. Fillers verzachten rimpels, lijnen en plooien en kunnen waar nodig weer de volume herstellen.

Een fillerbehandeling hoeft niet enkel een anti-verouderingsbehandeling te zijn. Een filler kan tevens nauwkeuring worden geplaatst in dat deel van ons gezicht dat juist meer volume, modellering of verbetering nodig heeft.

 

Een filler wordt geïnjecteerd met een dunne naald of een canule. De keuze hangt af van het te behandelen gebied en de soort filler.

 

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een behandeling duurt meestal 20 tot 30 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het aantal te behandelen zones.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling?

  • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan natuurlijk geen kwaad.
  • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
  • Zwelling en verkleuring (roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een veel voorkomende bijwerking van injectables.
  • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.