Facelift non-surgical


Boek deze behandeling

De grootste verandering in een ouder wordende gezicht is volumeverlies. Naarmate we ouder worden, verliezen we vet en worden onze gezichtsbeenderen kleiner waardoor een slappe huid ontstaat die het meest opvalt onder de ogen, rond de mond en langs onze kin- en kaaklijn.

 

Een niet-chirurgische facelift is ontworpen om het uiterlijk te verjongen en op te frissen. Vergeleken met een chirurgische facelift is er bij een niet-chirurgische facelift geen sprake van grote incisies, algehele narcose of ziekenhuisopname. Een niet-chirurgische facelift behandeling zorgt ervoor dat u na uw afspraak weer de behandelkamer kunt uitlopen met weinige ongemakken en bijna tot geen uitval tijd.

 

Ook al gaat u niet onder het mes, de anti-verouderingsresultaten van een niet-chirurgische facelift zijn nog steeds aanzienlijk.

De behandeling

Elke non-surgical facelift wordt op maat gemaakt om aan de unieke behoefte van het individu te voldoen. Met een combinatie aan technieken en injectables worden fijne lijntjes, diepe plooien, een slappe huid, dunner wordende lippen, ingevallen wangen en het verlies van gezichtsvolume hersteld.

 

Niet elke mate van verouderingsproces is geschikt voor een non surgical facelift. In sommige gevallen kan een chirurgische ingreep worden overwogen voor het gewenste resultaat. Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een behandeling op basis van een non-surigcal facelift duurt gemiddeld 30 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het totaal aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

Veel voorkomende componenten van een niet-chirurgische facelift zijn:

Dermale fillers

Fillers zijn de hoekstenen van een niet-chirurgische facelift. Dermale fillers herstellen onmiddellijk het volume langs de wangen, slapen, kaaklijn, lippen en onder de ogen. Verzonken gebieden worden voller en donkere schaduwen worden verzacht waardoor een jeugdige levendigheid in het gezicht weer ontstaat. Fillers die worden geplaatst langs de neuslippenplooi of marionetlijnen kunnen definitie en gladde weefsel creëren voor een frissere uiterlijk. De opvullende eigenschappen van de fillers kunnen van zes tot soms langer dan 12 maanden aanhouden.

 

Botuline toxine ( Botox)

Daarnaast kan Botulinetoxine ook een belangrijk onderdeel van de niet-chirurgische facelift puzzel zijn. Botox biedt ongeëvenaarde rimpelvermindering. Vaak wordt het gebruikt om voorhoofdplooien, fronslijnen en kraaienpootjes te verzachten. Botulinetoxine werkt op elke dynamische rimpel.  Botulinetoxine, die de beoogde spier tijdelijk ontspant, verzacht lijnen die gepaard gaan met sterke uitdrukkingen. Hoewel botulinetoxine geen onmiddellijke rimpelverlichting biedt, zullen de resultaten binnen twee weken zichtbaar worden. De voordelen van botuline toxine kunnen gemiddeld drie maanden aanhouden.

 

Ongeacht de behandeling zal het verouderingsproces doorgaan. Een non-surgical facelift met injectable behandelingen is niet permanent en dient herhaald te worden om de optimale resultaten te behouden.

 

Na een botulinetoxine sessie zijn onze spieren ontspannen en ziet de huid er frisser uit. Door de ontspanning zullen onze expressielijnen niet verergeren, hetgeen zich doorgaans resulteert in minder fillers in de toekomst nodig te zullen hebben  om vergelijkbare resultaten te kunnen behalen. Daarnaast verhoogt de Hyaluron in de dermale fillers de collageenproductie van het lichaam, waardoor er een stevige steiger laag onder de huid ontstaat, waardoor rimpels niet meer zo diep zijn. In verhouding tot een filler behandeling heeft een botulinetoxine behandeling een hogere frequentie nodig, namelijk gemiddeld om de drie maanden.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

 

Na de behandeling

 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Zwelling en verkleuring ( roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Facelift non-surgical
  €750
 • Volume verlies wangen
  €500
 • Kaaklijn verstrakking
  €250
 • Traangoot - wallen
  €295
 • Filler per milliliter
  €250

INJECTABLE CARE

Boek een afspraak