Jukbeenderen


Boek deze behandeling

Onze jukbeenderen bepalen de contouren in ons gezicht. Goed gevulde jukbeenderen worden sinds jaar en dag in verband gebracht met een aantrekkelijk en jeugdige uitstraling. De zichtbaarheid van onze jukbeenderen wordt bepaalt door de verhouding tussen onze jukbeenderen en het omliggende “zachte weefsel” (onze wangen en het vet in de onderlaag in die regio).

 

Als het meest prominente deel van uw wang het gebied onder uw jukbeenderen is, zullen de wangen zwaarder en soms ‘gezakt’ lijken. Het voornaamste doel van een jukbeenderen behandeling is dan om een liftend effect te bewerkstelligen.

 

Ook kan een behandeling van de jukbeenderen enkel ten doel hebben om uw jukbeenderen te definiëren. Onze jukbeenderen vormen het hart van de botstructuur in ons gezicht. Jukbeenderen helpen niet alleen om een liftend effect te creëren in het midden van ons gezicht, maar ze geven tevens een aangename, zachte jeugdige uitstraling aan het gezicht en vaak ook een centrale schaduw in het midden van de wang die een mooie slankheid creëert.

Goede kandidaten voor een jukbeenderen behandeling met fillers zijn kandidaten die hun wangen willen omlijnen met meer definitie en behoefte hebben aan een natuurlijke lift. Het gaat vaak  om verlies van wangvolume als gevolg van veroudering of aanzienlijk gewichtsverlies. Vooral in deze gevallen zijn fillers de perfecte oplossing om lift en ondersteuning te herstellen. Personen met platte, slappe of ingevallen wangen zullen ook veel baat hebben bij een behandeling van de jukbeenderen.

 

Afhankelijk van uw persoonlijke behoefte, kunnen uw wangen (jukbeenderen)  op verschillende gebieden geïnjecteerd worden om de lift of volume te krijgen die u zoekt en bij u past. Een sterke definitie wordt vaak bereikt wanneer de dermale fillers boven uw jukbeenderen worden aangebracht. Maar het kan ook worden ingebracht in de vetkussentjes onder uw wangrand om het volume in de ‘depressieve’ gebieden aan te vullen en uw neuslippenplooi te verzachten.

 

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een jukbeenderen behandeling duurt gemiddeld 20 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

 

DARE TO CARE

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling?

 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Zwelling en verkleuring ( roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Jukbeenderen
  €250
 • Neuslippenplooi
  €250
 • Slapen
  €300
 • Facelift non-surgical
  €750
 • Fillers per 1 milliliter
  €250

Injectable care

Boek een afspraak