Kin vergroting


Boek deze behandeling

De kin tekent het onderste deel van ons gezicht. Bij het contouren van de kin zijn er tal van factoren waarmee rekening moet worden gehouden, waaronder de kin-projectie, kin-sterkte en de algehele vorm van de kin.

 

De projectie van de kin wordt voornamelijk bepaalt door onze onderliggende botstructuren. Een kin die niet voldoende naar voren staat en niet in harmonie staat met andere gelaatsstructuren, kan ervoor zorgen dat andere kenmerken in ons gezicht (zoals lippen of neus), soms over geprojecteerd lijken.

 

De stand van onze kin wordt bepaald door onze botstructuur. Een kleine kin die kort is en daardoor naar achteren staat, kan de lengte van het gezicht verminderen. Hierdoor kan ons gezicht meer rond of vierkant lijken.

 

De breedte van onze kin kan de mannelijkheid of vrouwelijkheid van ons gezicht beïnvloeden. Bredere kinnen worden doorgaans als mannelijker beschouwd, terwijl smallere kinnen als vrouwelijk worden gezien. Door de kin vorm te geven met fillers, kan een brede of platte kin smaller lijken en kan een smalle kin worden verbreed.

 

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een behandeling van uw kin duurt gemiddeld 30 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het totaal aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

De behandeling

Afhankelijk van de behoefte om onze kin weer in harmonie te laten brengen met de rest van ons gezicht kan hiervoor een filler worden gebruikt. Fillers in de kin kunnen voor verschillende doeleinde worden gebruikt. Een filler in de kin kan worden gebruikt om weefsels meer naar het midden van de kin toe trekken. Deze behandeling zorgt voor een V-shape vorming van het gelaat. Fillers die worden gebruikt indien er sprake is van een korte kin, brengen de kin weer in harmonie met de rest van de gelaatsstructuren en wordt over projectie van onze lippen en neus in het aanzicht gecorrigeerd. Tot slot kunnen fillers in de kin worden ingezet voor verbreding van een zeer smalle of puntige kin.

 

Vaak hebben mensen bij de behandeling van een kin het idee dat de kin puntig wordt, wat niet het geval is. Dit oogt vaak na een behandeling, maar trekt naar verloop van tijd weg. Doordat er vaak weinig ruimte in de kin aanwezig is, wordt geadviseerd het gewenste resultaat op te bouwen in verschillende behandelingen. Bij een kin behandeling worden afhankelijk van de behoefte verschillende behandeltechnieken gebruikt. De filler wordt geïnjecteerd door middel van een naald in de kin zelf en zo nodig gecontourd  met een canulle.

DARE TO CARE

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling?

 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Zwelling en verkleuring (roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Kin vergroting
  €250
 • Kaaklijn verstrakking
  €250
 • Volume verlies wangen
  €500
 • Facelift non-surgical
  €750
 • Fillers per milliliter
  €250

INJECTABLE CARE

Boek een afspraak