Lipstick lines


Boek deze behandeling

Liprimpels, die soms liplijnen, lippenstift-lijnen of rokerslijnen worden genoemd. Het zijn kleine verticale lijntjes die zich op de lippen vormen. Het zijn moeilijk te verbergen lijntjes.

 

Liprimpels vormen zich zowel op de lippen zelf als op de huid van onze bovenlip. Ze verschijnen als een reeks fijne verticale lijntjes, die zich vaak uitstrekken van de ene kant van de mond naar de andere. Het is niet ongebruikelijk dat lippenstift zich in deze lijnen nestelt, waardoor ze donkerder en dieper lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

 

Na onze 25ste levensjaar maken we helaas minder collageen aan. Naarmate onze collageen productie afneemt, wordt onze huid dunner en minder elastisch. Onze lippen, die een natuurlijke volume hebben tijdens onze jeugd, worden hierdoor zichtbaar dunner naarmate we ouder worden, waardoor lijntjes ontstaan en zichtbaarder worden.

 

Een ander belangrijk oorzaak van het ontstaan van liplijnen is blootstelling aan de zon. De huid van onze lippen is erg kwetsbaar en blijft vaak onbeschermd. Blootstelling aan UV-straling is een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige veroudering en ontstaan van rimpels.

En ja, ook voor de rokers onder ons, liprimpels op de bovenlip worden ook vaak veroorzaakt door roken. Roken produceert vrije radicalen in het lichaam, die bijdragen aan een vroegtijdige veroudering. Het is tevens mogelijk dat de herhaalde beweging van een trek kan bijdragen aan liprimpels.

 

Een succesvolle liplijn behandeling kan soms multimodaal zijn. Dit betekent dat, afhankelijk van de diepte van de rimpels, soms niet een enkele behandeling de gewenste correctie zal geven. Het kan zijn dat er een reeks (kleine) behandelingen nodig is om het beste resultaat te verkrijgen.

 

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een behandeling van uw lipstick lines duurt gemiddeld 20 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Boek een behandeling

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling?

 • Zwelling en verkleuring ( roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Lipstick lines
  €250
 • Marionetlijnen
  €250
 • Lippen
  €180
 • Neuslippenplooi
  €250
 • Filler per milliliter
  €250

Injectable care

Boek een afspraak