Marionetlijnen


Boek deze behandeling

Onze plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen noemen we de marionetlijnen. Naarmate we ouder worden neemt het collageen en elastine in onze huid en het vetweefsel in ons gezicht af. Hierdoor ontstaan lijntjes en rimpels. Zo ook de plooien die vanuit onze mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Het is een natuurlijk gevolg van het ouder worden. Helaas kunnen de marionetlijnen ons soms een verdrietige, norse of oudere uitstraling geven.

 

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een behandeling van uw marionetlijnen duurt gemiddeld 20 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

Marionetlijnen kunnen verzacht worden door een filler behandeling. Marionetlijnen kunnen worden opgevuld, maar essentiëler is volume correctie en lifting van de weefsels. Indien er een zwaarte van de weefsel eromheen bestaat, krijg je de marionetlijnen door enkele opvulling van de lijnen niet opgevuld en de mondhoeken niet gelift. Je blijft dan altijd een schaduw zien. Daarom is het heel belangrijk, bij het aanpakken van de marionetlijnen, om het gebied van de wangen te behandelen om ervoor te zorgen dat er een liftend effect ontstaat in de regio rondom de marionetlijnen. Dit wil niet zeggen dat de marionetlijnen niet opgevuld moeten worden, het is een combinatie behandeling om ervoor te zorgen dat het een optimale resultaat oplevert. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar, maar het mooiste resultaat ervaar je vaak na 2 tot 3 weken.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar moet je rekening mee houden na een behandeling?

 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Zwelling en verkleuring ( roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Marionetlijnen
  €250
 • Lipstick lines
  €250
 • Neuslippenplooi
  €250
 • Traangoot wallen
  €295
 • Fillers per milliliter
  €250

Injectable care

Nu boeken