Neus non-surgical


Boek deze behandeling

Het is niet altijd makkelijk om je te concentreren op je beste eigenschappen als de neus uit balans is. Het maakt niet uit hoeveel je probeert om de tekortkoming te camoufleren, neusonregelmatigheden zijn vooraan en in het midden van ons gezicht. Door de prominente positie van de neus in het gelaat, blijft onze neus een belangrijk onderdeel in ons gelaat waar we vaak niet omheen kunnen. Terwijl het omgekeerde ook weer gelijk van toepassing is. Een neus die in balans is in ons gelaat, blijft bijna onopgemerkt.

 

Voor een permanente verandering en verkleining van je neus, adviseren wij een chirurgische ingreep. Indien het gaat om verfijning en contouren van je neus kan een non-surgical neuscorrectie een oplossing bieden. Het voordeel van een non-surgical neuscorrectie is de omkeerbaarheid. Uiteindelijk zijn de effecten van fillers tijdelijk, omdat ze in de loop van een paar maanden op een natuurlijke wijze door het lichaam worden afgebroken.

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een non-surgical neuscorrectie behandeling duurt gemiddeld 20 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden.

 

Zoals bij elke injectie met fillers, bestaat er enig risico op complicaties. Voor een non-surgical neuscorrectie bestaat het risico op een vasculaire occlusie (wanneer een slagader of ader wordt geblokkeerd door een filler). Er is ook een zeer klein risico ( 1 – 500.000) op blindheid. Waarom benoemen wij dit? Omdat de risico’s in het nasale gebied (neus-regio) groter zijn dan in de rest van ons gezicht. Daarom is het belangrijk dat je een gespecialiseerde arts kiest die zeer vertrouwd is met de nasale (neus) anatomie.

 

Bij Madam Care hebben we de kennis en ervaring die nodig is om de risico’s te minimaliseren, tekenen van complicaties te herkennen en deze effectief te behandelen. Zo hebben wij ook de producten en de training om de filler direct op te lossen, als er tekenen van een complicatie optreden.

 

DARE TO CARE

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling?

 • Zwelling en verkleuring ( roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Neus non-surgical
  €250
 • Neuslippenplooi
  €250
 • Kin vergroting
  €250
 • Volumeverlies wangen
  €500
 • Filler per milliliter
  €250

Injectable care

Boek een afspraak