Neuslippenplooi


Boek deze behandeling

De rimpels tussen onze neus en mondhoeken, de neus-lippenplooi genoemd, zijn vaak de eerste tekenen van veroudering in ons gezicht. Door constante spieractiviteiten zoals lachen en praten in combinatie met de afname van collageen, elastine en het vetweefsel in onze huid worden deze rimpels dieper. Door volumeverlies ter hoogte van onze jukbeenderen ontstaan vaak ook rimpels en plooien aan de onderkant van ons gezicht. Zo ook soms de neuslippenplooi.

 

Het ontstaan van een storende neuslippenplooi kan behandeld worden met een volume gevende filler. Om onze natuurlijke mimiek te behouden is de neuslippenplooi een plooi die mensen storend kunnen vinden, maar niet altijd volledig opgevuld kan worden. Sommigen van ons hebben vanaf de geboorte een zichtbare neuslippenplooi, vanwege de vorm van het gezicht en niet voldoende weefselondersteuning. Andere ontwikkelen een zichtbare neuslippenplooi naarmate ze ouder worden, de botdichtheid afneemt en de kwaliteit van de huid slapper wordt. Als de hele neuslippenplooi lijn wordt opgevuld, loop je het risico dit deel van het gezicht zwaar en langwerpig te maken.

De behandeling

Een volledige opvulling kan de mooie natuurlijke golving en definitie in het gezicht verwijderen en het gebied onnatuurlijk stijf maken. Het behouden van beweging in het gezicht is een belangrijk aspect om de natuurlijke vormen in ons gezicht te behouden. Bij Madam Care zijn we van mening dat het niet enkel om volume gaat, maar om balans. Het gaat om het creëren van lichte volume in bepaalde delen van het gezicht op een op maat gemaakte plan van aanpak, om lijnen te verzachten, bepaalde delen in het gezicht te liften en de volledige uitstraling te verfrissen. Grote hoeveelheden komen zelden iemand ten goede.

 

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een neuslippenplooi behandeling duurt gemiddeld 20 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling?

 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Zwelling en verkleuring ( roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Neuslippenplooi
  €250
 • Lipsticklines
  €250
 • Marionetlijnen
  €250
 • Jukbeenderen
  €250
 • Filler per milliliter
  €250

Injectable care

Boek een afspraak