De slapen zijn een deel van ons gezicht dat grotendeels onopgemerkt blijft, maar wel een sleutelrol speelt in onze jeugdige uitstraling. Een ideale voorhoofdscontour heeft een vloeiende, naadloze overgang van het voorhoofd naar de zijkanten van het hoofd langs de omkadering van onze ogen. Ingevallen slapen kunnen soms de indruk wekken van een ingevallen gezicht (vermagering) of veroudering.

 

Ingevallen slapen zijn vaak het gevolg van het verouderingsproces die we allen doormaken. Als gevolg van afbraak van calcium in onze botten (botresorptie) en verlies aan vet in ons gezicht kunnen ingevallen slapen ontstaan. Voor de een is het genetische aanleg en tijd, voor een ander kan het komen door levensstijl. Hierbij denken we vaak aan atleten en personen met veel gewichtsverlies.

De behandeling

Het opvullen van de slapen heeft effect op de hele bovenkant (upper-face) van ons gezicht. Bij het opvullen van de slapen wordt ook een lift waargenomen van zowel onze jukbeenderen, de wangen en wenkbrauwen. In hoeverre en in welke mate is afhankelijk van de hoeveelheid opvulling. Een behandeling aan onze slapen geeft ons weer een jeugdige en frisse uitstraling.

 

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een behandeling van uw slapen duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het totaal aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgingsbehoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling?

 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Zwelling en verkleuring ( roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Slapen
  €300
 • Traangoot - wallen
  €295
 • Volume verlies wangen
  €500
 • Facelift non-surgical
  €750
 • Fillers per milliliter
  €250

INJECTABLE CARE

Boek een afspraak