Traangoot – wallen


Boek deze behandeling

Heeft u kringen onder uw ogen waardoor u de frisse blik die u gewend bent niet meer ziet en lijkt het goede nachtrust ook niet te helpen tegen de kringen onder uw ogen? Een behandeling met fillers kan de oplossing zijn. De traangoot is het gebied in het gezicht van de ooghoek tot aan de wang. Vaak noemen we dit gebied “wallen onder de ogen”. Een diepe traangoot kan veroorzaakt worden door veroudering van de huid of door genetisch aanleg.

 

Wallen kunnen niet alleen ontstaan door veroudering of genetisch aanleg. Wallen zijn helaas ook aanwezig indien we weinig slapen, roken, veel cafeïne-inname of stress hebben. Vaak verminderen uw wallen indien u de bovenstaande oorzaken aanpakt in uw levensstijl. Soms komt het voor dat u deze oplossing geprobeerd heeft, maar nog steeds last heeft van wallen. De traangoot filler-behandeling kan dan een mogelijkheid bieden om uw wallen te verminderen.

 

Niet iedere vorm van wallen is geschikt voor een traangoot behandeling. Het kan voorkomen dat u wallen heeft die niet uit diepte bestaan, maar uit zogenoemde vochtzakjes. Hiervoor is een traangoot filler behandeling niet geschikt. Daarnaast kan er gesproken worden van donkere kringen. Deze kringen kunnen veroorzaakt worden door bruinverkleuring (hyperpigmentatie) van de regio onder uw ogen. Indien er geen sprake is van volume verlies in combinatie met hyperpigmentatie kan een traangoot behandeling niet de optimale resultaat bieden. Met andere woorden een traangoot behandeling biedt enkel een optimaal resultaat wanneer het gaat om diepe kringen die door middel van fillers “opgevuld” kunnen worden.

De behandeling

Bij een traangoot behandeling wordt het volumetekort in de diepe traangoot opgevuld met fillers. De filler is een gel van de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Doordat de filler bestaat uit materiaal dat van nature aanwezig is in het lichaam wordt de diepte onder uw ogen op een veilige manier gecorrigeerd in volume en wordt de vulling van hyaluronzuur langzaam door uw lichaam opgenomen. Hoewel het resultaat direct na een traangoot behandeling zichtbaar is, zal de filler zich gedurende drie weken nog verder egaliseren, waardoor het eind resultaat na die tijd goed te beoordelen is. Een traangoot behandeling is gemiddeld tussen de twaalf tot achttien maanden actief en heel erg afhankelijk van ons eigen lichaam en wordt uitgevoerd met een canule.

 

Behandeling van een traangoot is de meest dankbare en effectieve behandeling voor een frissere blik, echter in sommige gevallen is een onderooglid correctie gewenster. Indien dit het geval is, zullen wij u hierover eerlijk adviseren.

 

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een behandeling van uw traangoot duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het totaal aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar moet u rekening mee houden na een behandeling?

 • Zwelling en verkleuring (roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables. Dit kan tot 2 weken na de behandeling aanhouden. Het verdwijnt vanzelf.
 • Stel de behandelde plek in de eerste 2 weken na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.

Tarieven

 • Traangoot - wallen
  €295
 • Slapen
  €300
 • Volumeverlies wangen
  €500
 • Facelift
  €750
 • Fillers per milliliter
  €250

INJECTABLE CARE

Boek een afspraak