Volume verlies wangen


Boek deze behandeling

Een ingevallen gezicht kan vele oorzaken hebben. Vaak relateren we een ingevallen gezicht aan stress, vermoeidheid, wanneer je veel afvalt of het welbekende ouder worden. Onze wangen worden vlak, de neuslippenplooi wordt zichtbaar, mondhoeken gaan hangen en onze kaaklijn kan zwaarder ogen.

 

Ingevallen wangen kunnen ontstaan door afname van collageen in onze huid (huidverslapping), maar ook doordat de steun in onze onderhuidse vetweefsel gemiddeld vanaf onze 25ste levensjaar afneemt. Als de botstructuur van onze jukbeenderen nog prominent aanwezig is, maar de rest van onze wangen aan volume mist kan er toch een vermoeide uitstraling ontstaan of de vraag of u bent afgevallen.

 

Ingevallen wangen kunnen goed worden opgevuld met fillers. Hierdoor krijgt ons gezicht weer meer volume, een gezondere en jeugdigere uitstraling. Schaduwen in het gezicht zullen door opvulling van onze wangen ook flink verminderen. Het is bij het opvullen van onze wangen wel heel belangrijk om de natuurlijke gezichtsvorm(en) goed in de gaten te blijven houden. Dat blijft het mooist. Subtiel, maar wel effectief.

De behandeling

Tijdens een consult ontvangt u een uniek behandelplan, speciaal gericht op uw wensen. Een behandeling op basis van volume verlies duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten, maar is uiteraard afhankelijk van het totaal aantal te behandelen gebieden en uw behandelplan.

 

Na een behandeling met fillers ziet u gelijk het resultaat. Uw gezicht oogt jeugdiger en voller, zonder dat een ander het direct opvalt. De filler zijn van lichaamseigen stof en zullen in de loop van de maanden na uw behandeling langzaam door het lichaam worden afgebroken. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie, adviseren wij doorgaans om de behandeling na 9 tot 12 maanden te herhalen om zo uw frisse blik te behouden.

Dare to care

Onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidverzorgings behoefte
en zijn veilig en effectief voor alle huidtypes.

Maak een vrijblijvende afspraak

WAAR MOET U REKENING MEE HOUDEN NA EEN BEHANDELING?

 • U kunt het dagelijks leven na een behandeling doorgaans gewoon verder oppakken. Wat rust kan geen kwaad.
 • Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een injectie. De behandelde plek kan soms gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn.
 • Zwelling en verkleuring ( roodheid of blauwe plekken) van de injectieplek is een voorkomende bijwerking van injectables.
 • Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte (bijvoorbeeld directe zon, solarium, sauna etc) of andere intense gezichtsbehandelingen.

Tarieven

 • Volume verlies wangen
  €500
 • Facelift non-surgical
  €750
 • Slapen
  €300
 • Traangoot - wallen
  €295
 • Fillers per milliliter
  €250

INJECTABLE CARE

Boek een afspraak